Onderdeel van Sagro Company

Betonwaren

Stevig. Betrouwbaar. Innovatief.

Onze betonwaren vormen de basis van uw project!

Innovarec is een lokaal full service recyclingbedrijf waarbij circulair hergebruik van afvalstromen de hoogste prioriteit heeft.

 

In onze betoncentrale produceren wij betonwaren, in de vorm van betonblokken, -platen -barriers, -wanden, -poeren, -sokkels en zelfs bankjes. Deze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en eenvoudig toepasbaar in bijvoorbeeld: opslagboxen, scheidingswanden, keerwanden, brandwerende wanden, geluidswanden en industriehallen. 

 

Het toepassen van onze betonwaren kent vele voordelen zoals snelle opbouwtijd, eenvoudig verplaatsen, uitbreiden of verwijderen, brandwerend, geluidswerend en een lage aanschafprijs.

 

De betonblokken worden geproduceerd conform BRL 5070 en onder CE markering geleverd. Hiermee voldoen de blokken aan het Bouwstoffenbesluit en mogen deze worden ingezet als permanent bouwwerk.

 

Het is ook mogelijk betonwaren te huren.

INNOVAREC-barrier-100x90x54-reflectie
INNOVAREC-plaat-89x89x12
INNOVAREC-laadpaal-poer-30x30x60
INNOVAREC-JUMBOblok

Veiligheidselementen

In onze betoncentrale produceren wij tevens betonwaren in de vorm van veiligheidsblokken en -barriers. Met deze veiligheidselementen biedt Innovarec oplossingen rondom de veiligheid van drukke winkelstraten, evenementen en rij- en wandelpaden. Toepassingen zijn antiparkeren, blokkades, wegafzettingen en als afscheiding. 

 

De blokken en barriers kunnen worden uitgevoerd in diverse kleuren. Hierbij kan gedacht worden aan veiligheidsstrepen of reflectoren. Daarnaast kunnen de elementen worden voorzien van hijsvoorzieningen of palletlepel uitsparingen. Dit zorgt voor een snelle en flexibele (ver)plaatsing.

JUMBOblokken

De JUMBOblokken (varkensruggen) hebben een afmeting van 90.45.48 cm en worden veelal toegepast tijdens de aanleg van infrastructurele werken. JUMBOblokken zorgen (indien gewenst in een opvallende kleur) voor een duidelijke wegafscheiding waardoor gevaarlijke verkeerssituatie worden voorkomen. Daarnaast voorkomen JUMBOblokken dat iemand parkeert, laad of lost op plaatsen waar dit niet mag. Ook kunnen nooduitgangen worden veiliggesteld én dienen de varkensruggen tegelijkertijd als inbraakpreventie. De blokken kunnen tevens worden ingezet als stootband, sierelement of afzetting.

Straatmeubilair

Nieuw in het betonwaren assortiment: straatmeubilair. De bank bestaat uit 100% betongranulaat en is een product uit eigen fabriek. De bank (170.85.90 cm) met een gewicht van zo’n 1900 kg is leverbaar in verschillende kleuren waaronder betonlook, antraciet en wit. Daarnaast is het mogelijk het zitvlak te verfraaien met recycle hout. De banken worden met of zonder logo aangeboden. 

We doen meer!

Naast de standaard assortiment fabriceren wij tal van andere mooie betonwaren:

  • Laadpaalpoeren (o.a. voor vakantiepark);
  • Voetpadkasten (verzamelpunt stroomvoorziening laadpalen);
  • Barriers (indien gewenst uitgevoerd met reflectiestroken, bedrijfslogo’s en/of verschillende kleurcombinaties);
  • Fundatieplaten (o.a. voor afvalcontainers).

Contact

Meer weten over ons volledige assortiment? Of de vele mogelijkheden met beton? Dan vernemen wij het graag!

Innovarec

Serena Lintelo