Onderdeel van Sagro Company

Over ons

Uw lokale full service recyclingbedrijf met vestigingen door heel Zeeland!

Bij Innovarec geloven we in een toekomst waarin afval niet langer wordt gezien als het einde van de reis, maar als het begin van iets nieuws.

 

Ons doel is helder: adviseren bij het efficiënt scheiden van afval, zodat we kosten verlagen en afval transformeren naar waardevolle grondstoffen en producten. Dit is de sleutel tot het voorkomen van afvalverbranding en -storting.

 

We werken innovatief en streven er voortdurend naar te blijven ontwikkelen en nieuwe oplossingen te vinden.

DCIM100MEDIADJI_0024.JPG
Betoncentrale Innovarec Autrichehavenweg
INNOVAREC-laadpaal-poer-30x30x60.jpg
vlag

"We geloven sterk in het principe dat de afvalstroom van de één de grondstof voor de ander is"

Afvalmanagement

Wist je dat particulieren slechts verantwoordelijk zijn voor 15% van het afval in Nederland? De overige 85% komt voornamelijk van bedrijven. Ons afvalmanagement helpt bedrijven, met persoonlijk en gericht advies, om materiaalstromen op een effectieve manier te scheiden. Zo vergroten we de kans op hergebruik en dragen we actief bij aan een circulaire economie.

"90% hergebruik,
100% toekomstgericht"

Elektrificatie

We verwerken materiaalstromen op een duurzaam verantwoorde wijze met zelf opgewerkte energie. Op onze vestigingen zijn daken voorzien van zonnepanelen en we beschikken over drie eigen windmolens. Hiermee worden onder andere onze elektrische houtbrekers en zeven voorzien van groene stroom. Ook het sorteerproces gebeurt met elektrische kranen, en waar nog niet geëlektrificeerd is maken we gebruik van HVO (groen diesel).

Duurzaam werken aan ruimte voor de toekomst!

We staan op een belangrijk punt in de geschiedenis waarin we keuzes moeten maken voor een duurzame toekomst. Zowel particulieren en bedrijven moeten de transitie naar een duurzamere toekomst omarmen. Bij Innovarec zijn we klaar om samen deze reis te maken. Laten we samen het verschil maken!

Contact

Meer weten over ons? Dan vernemen wij het graag!

Innovarec

Marcel Hoogendijk